Lunchrolletjes met kruidenkaas en paprika

Deze lunchwrap tover je zo om tot gezellige kleurrijke rolletjes. Dat wordt smullen in de pauze!

285 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de volkorentortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de gele paprika’s in dunne reepjes.

  2. Meng de ricotta met de kruidenkaas light, peper en eventueel zout. Bestrijk de wraps met de spread en verdeel de veldsla en de paprika erover. Rol de wraps strak op en snijd elke wrap in 8 stukken.

  • bereidingstipJe kunt de spread 1 dag van tevoren maken.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Lunchrolletjes met kruidenkaas en paprika

Deze lunchwrap tover je zo om tot gezellige kleurrijke rolletjes. Dat wordt smullen in de pauze!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig