Macaronischotel met mozzarella en groente uit de airfryer

Deze macaronischotel met tomatensaus en een laag mozzarella ziet er misschien niet zo uit, maar gezond is-ie zeker wel! Lekker vullend door de volkorenmacaroni en ook nog eens gemakkelijk in de airfryer te bereiden.

670 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 35 min. wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie op hoog vuur in een hapjespan en bak de ui 5-7 min. Voeg het kruimgehakt en de macaroni-spaghettigroente toe en bak 5 min.. Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Breng aan de kook en laat 10 min. op middelhoog vuur stoven. Snijd het basilicum grof.

  2. Meng de ongekookte macaroni, de zuivelspread en het basilicum erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep in de ovenschaal. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel erover. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak 25 min. in de airfryer op 180 °C. Verwijder de folie en bak nog 5 min. Laat 5 min. rusten voor serveren.

Macaronischotel met mozzarella en groente uit de airfryer

Deze macaronischotel met tomatensaus en een laag mozzarella ziet er misschien niet zo uit, maar gezond is-ie zeker wel! Lekker vullend door de volkorenmacaroni en ook nog eens gemakkelijk in de airfryer te bereiden.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig