Kook de kip 20 min. in water op laag vuur. Haal uit de pan en laat iets afkoelen. Maal in een kleine hakmolen tot fijn gehakt.
Kipfilethapje - 4 tot 6 maanden (Opperdepop)
Vind je het spannend om je kleintje vlees te geven? Met dit kipfilethapje maal je de kip lekker fijn voor 12 makkelijk te eten én op te warmen porties voor je baby.
- bewaartipVerdeel in 12 porties en vries in ijsblokjes in. Laat op de dag van gebruik de blokjes ontdooien en warm au-bain marie of in de magnetron op.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Kipfilethapje - 4 tot 6 maanden (Opperdepop)
Vind je het spannend om je kleintje vlees te geven? Met dit kipfilethapje maal je de kip lekker fijn voor 12 makkelijk te eten én op te warmen porties voor je baby.

12 porties
30 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de kip 20 min. in water op laag vuur. Haal uit de pan en laat iets afkoelen. Maal in een kleine hakmolen tot fijn gehakt.
bewaartip:Verdeel in 12 porties en vries in ijsblokjes in. Laat op de dag van gebruik de blokjes ontdooien en warm au-bain marie of in de magnetron op.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
300 g scharrelkipfilets
Dit heb je nodig
staafmixer met hakmolen