Witte-bonendip met cottagecheese en chili crisp
bewaar
bewaar

Witte-bonendip met cottagecheese en chili crisp

Borrelen met bonen! Deze witte-bonendip met cottagecheese heeft wat pit van de chili crisp én een verrassend fris element van gekonfijte citroen. Lekker om te dippen met komkommer of toastjes.

20 min. bereiden

zeer pittig
Nutri-Score AWat is Nutri-Score?

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de uien en snijd de knoflook in dunne plakjes. Verhit de olie in een steelpan op middelhoog vuur en bak de ui en knoflook 10 min. Roer af en toe.

Verwijder ondertussen het vruchtvlees van de gekonfijte citroen en snijd de schil fijn. Snijd de dille fijn.

Spoel de bonen af en laat uitlekken. Doe de bonen samen met de azijn, de gebakken ui, knoflook en de olie in de keukenmachine. Mix tot een gladde dip en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Roer de gekonfijte citroen erdoor en schep in een plat schaaltje. Verdeel de cottage cheese en de chili crisp erover en bestrooi met de dille.

combinatietipLekker met rauwkost, zoals komkommer of stokbrood en toastjes. Het recept is dan niet meer glutenvrij.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witte-bonendip met cottagecheese en chili crisp

Borrelen met bonen! Deze witte-bonendip met cottagecheese heeft wat pit van de chili crisp én een verrassend fris element van gekonfijte citroen. Lekker om te dippen met komkommer of toastjes.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig