Bagel met roomkaas, gegrilde paprika en ei (advertorial)

Frisse, zachte roomkaas – daar knapt elke brunch van op. Perfect voor het toevoegen van extra smeuïgheid aan een broodje. Kijk maar eens naar deze bagel: daar krijg je toch zin in?

495 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 5 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de bagels 3-5 min. Haal uit de oven en laat afkoelen.

  2. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.

  3. Laat de gegrilde paprika uitlekken en snijd in repen van 1 cm dik. Snijd de eieren in plakjes. Maak de avocado schoon en snijd in dunne plakjes.

  4. Snijd de bagels open. Besmeer de onderste helften met de Paturain Naturel en beleg met de gegrilde paprika, avocado, plakjes ei en rucola. Breng op smaak met de chilivlokken en eventueel zout.

Bagel met roomkaas, gegrilde paprika en ei (advertorial)

Frisse, zachte roomkaas – daar knapt elke brunch van op. Perfect voor het toevoegen van extra smeuïgheid aan een broodje. Kijk maar eens naar deze bagel: daar krijg je toch zin in?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig