Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de bagels 3-5 min. Haal uit de oven en laat afkoelen.
Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Laat de gegrilde paprika uitlekken en snijd in repen van 1 cm dik. Snijd de eieren in plakjes. Maak de avocado schoon en snijd in dunne plakjes.
Snijd de bagels open. Besmeer de onderste helften met de Paturain Naturel en beleg met de gegrilde paprika, avocado, plakjes ei en rucola. Breng op smaak met de chilivlokken en eventueel zout.
Bagel met roomkaas, gegrilde paprika en ei (advertorial)
Frisse, zachte roomkaas – daar knapt elke brunch van op. Perfect voor het toevoegen van extra smeuïgheid aan een broodje. Kijk maar eens naar deze bagel: daar krijg je toch zin in?
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Bagel met roomkaas, gegrilde paprika en ei (advertorial)
Frisse, zachte roomkaas – daar knapt elke brunch van op. Perfect voor het toevoegen van extra smeuïgheid aan een broodje. Kijk maar eens naar deze bagel: daar krijg je toch zin in?

4 personen
495 kcal
15 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de bagels 3-5 min. Haal uit de oven en laat afkoelen.
Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Laat de gegrilde paprika uitlekken en snijd in repen van 1 cm dik. Snijd de eieren in plakjes. Maak de avocado schoon en snijd in dunne plakjes.
Snijd de bagels open. Besmeer de onderste helften met de Paturain Naturel en beleg met de gegrilde paprika, avocado, plakjes ei en rucola. Breng op smaak met de chilivlokken en eventueel zout.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 sesambagels afbak
4 middelgrote scharreleieren
150 g gegrilde rode paprika's
1 eetrijpe avocado
150 g Paturain roomkaas
40 g biologische rucola
¼ tl chilivlokken