Nasi goreng met tempeh (advertorial)

Hét recept voor nasi goreng? Dat is voor iedereen anders. Maak ’m dus gewoon zoals jij het het lekkerst vindt! Deze versie met tempeh is sowieso een hit en heb je al in 15 minuten op tafel. Lekker snel!

650 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat afgedekt staan tot gebruik.

  2. Snijd ondertussen de sperziebonen in kleine stukjes van 1.5 cm. Verhit ⅔ van de olie in een wok en roerbak de sperziebonen 6 min. op middelhoog vuur. Voeg de boemboe en het water toe en bak 2 min. mee.

  3. Voeg de spitskool, peen julienne en gekookte rijst toe en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Halveer ondertussen de tempeh in de breedte, snijd in dunne plakken en snijd deze in de lengte in dunne reepjes. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de tempeh 6 min. Voeg de ketjap toe en bak nog 2 min.

  5. Verdeel over borden en verdeel de tempeh en atjar erover.

  • combinatietipOok lekker met gebakken uitjes erover.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Nasi goreng met tempeh (advertorial)

Hét recept voor nasi goreng? Dat is voor iedereen anders. Maak ’m dus gewoon zoals jij het het lekkerst vindt! Deze versie met tempeh is sowieso een hit en heb je al in 15 minuten op tafel. Lekker snel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig