Gele curry dumplingsoep (advertorial)

Een goede currypasta is je beste vriend op drukke dagen, want daarmee zet je zó een heerlijk gerecht op tafel. Deze gele variant is kruidig, licht pittig en maakt je soep hartverwarmend.

535 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de uien in halve ringen. Verhit ⅔ van de olie in een soeppan op middelhoog vuur en bak de ui 5 min. Voeg de Thaise gele curry kruidenpasta toe en bak 3 min. Voeg de kokosmelk, 1 liter water en de sojasaus toe en breng aan de kook. Laat 15 min. op laag vuur zachtjes koken met de deksel op de pan.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en bak de gyoza’s 4 min. zonder om te draaien. Voeg 2 el water toe, doe de deksel op de pan en laat 4 min. garen.

  3. Laat de spinazie in delen slinken in de soep. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de bieslook fijn en snijd de limoen in parten.

  4. Verdeel de gyoza’s en taugé over kommen en schenk de hete soep erover. Bestrooi met de bieslook en serveer met een partje limoen.

Gele curry dumplingsoep (advertorial)

Een goede currypasta is je beste vriend op drukke dagen, want daarmee zet je zó een heerlijk gerecht op tafel. Deze gele variant is kruidig, licht pittig en maakt je soep hartverwarmend.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig