Hamsterwafels met witte chocolade, frambozen en pistachecrème

Wafels zijn altijd een goed idee, maar heb je ze al eens geprobeerd met ene combo van pistache, framboos en witte chocolade? Wij schuiven graag aan!

285 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm het wafelijzer voor. Hak ⅔ van de witte chocolade grof. Roer in een kom het bakmeel, de suiker en het zout door elkaar met een garde.

  2. Klop het ei los met de melk en olie. Giet het ei-melkmengsel al kloppend met de garde bij de droge ingrediënten en klop tot een glad, vrij dik beslag. Schep de grof gehakte chocolade erdoor.

  3. Vet het ijzer licht in met wat olie, boven en onder en vul het met ⅓ van het beslag (per 6 porties). Sluit het wafelijzer en bak de wafels in ca. 10 min. lichtbruin en gaar. Herhaal met de rest van de olie en de rest van het beslag. Hou de gebakken wafels warm onder aluminiumfolie.

  4. Meng de pistachecrème met het water en drizzle over de wafels. Verdeel de frambozen erover en schaaf de rest van de witte chocolade erover.

Hamsterwafels met witte chocolade, frambozen en pistachecrème

Wafels zijn altijd een goed idee, maar heb je ze al eens geprobeerd met ene combo van pistache, framboos en witte chocolade? Wij schuiven graag aan!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig