Kokospudding

Wij zijn in love met deze koko(s)! In China worden deze kokospuddingblokjes lekker gesnackt als onderdeel van de dimsum, maar ook als tussendoortje of toetje. Lekker veelzijdig dus.

200 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 3 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng in een kom het water met de agaragar. Roer de kokosmelk erdoor. Schenk het mengsel in een steelpan met de suiker en verwarm 3 min. al roerend op middelhoog vuur. Zorg dat het mengsel niet kookt, maar dat de agaragar wel oplost. Schenk in de bakvorm en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.

  2. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers 3 min. tot lichtbruin. Laat afkoelen op een bord. Haal de pudding uit de koelkast. Snijd in blokjes van 1 cm, meng voorzichtig met de mangoblokjes en verdeel over kommetjes. Verdeel de geroosterde kokossnippers erover.

Kokospudding

Wij zijn in love met deze koko(s)! In China worden deze kokospuddingblokjes lekker gesnackt als onderdeel van de dimsum, maar ook als tussendoortje of toetje. Lekker veelzijdig dus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig