Croissantbroodtoast met scrambled eggs en gebakken spek

Toast van croissantbrood belegd met romig roerei en knapperig gebakken spek. Een hartig ontbijt maar dankzij het croissantbrood nét even anders.

440 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster het croissantbrood in de broodrooster. Verhit ondertussen een koekenpan zonder boter of olie op middelhoog vuur en bak de spek in 5 min. krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Klop de eieren met het water los in een kom. Schenk de eieren in de koekenpan met achtergebleven vet. Roer tot de eieren bijna gestold zijn en bestrooi met de kaas. Roer kort door en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Halveer de avocado en snijd het vruchtvlees in de lengte in dunne plakjes. Verkruimel het spek tot grof kruim. Verdeel de scrambled eggs over het croissantbrood. Leg de plakjes avocado erover en bestrooi met het spek.

Croissantbroodtoast met scrambled eggs en gebakken spek

Toast van croissantbrood belegd met romig roerei en knapperig gebakken spek. Een hartig ontbijt maar dankzij het croissantbrood nét even anders.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig