Ontbijtburger met spek en avocado

En een gebakken eitje mag natuurlijk niet ontbreken op dit verwenbroodje!

455 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de bieslook fijn en meng door de zuivelspread. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het spek in delen in 5 min. uit. Laat uitlekken op keukenpapier en bak in het achtergebleven bakvet de eieren. Halveer de avocado en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in plakken.

  2. Verhit de grillpan. Snijd de bollen doormidden en gril de snijkanten 2 min.

  3. Bestrijk de onderste helften van de bollen met het bieslookmengsel. Beleg met de sla, spek, avocado, ei en alfalfa. Bestrooi met (versgemalen) peper. Leg de andere helften van de bollen erop.

  • combinatietipOok lekker: vervang het gebakken spek door gerookte zalm.
  • Ontbijtburger met spek en avocado

    Instructievideo - 03:13 min.

Ontbijtburger met spek en avocado

En een gebakken eitje mag natuurlijk niet ontbreken op dit verwenbroodje!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig