Klop de eieren los met de melk en de helft van de kaneelsuiker. Verhit de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Haal de plakken croissantbrood door het eimengsel en bak het brood in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege.
Verdeel de wentelteefjes over de borden en bestrooi met de rest van kaneelsuiker. Verdeel de frambozen erover en bestrooi met de poedersuiker.
Croissantbrood-wentelteefje met frambozen
Luxe wentelteefjes gemaakt van croissantbrood, geserveerd met zoete frambozen. Dat zijn nog eens nextlevel wentelteefjes!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Croissantbrood-wentelteefje met frambozen
Luxe wentelteefjes gemaakt van croissantbrood, geserveerd met zoete frambozen. Dat zijn nog eens nextlevel wentelteefjes!

4 porties
345 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los met de melk en de helft van de kaneelsuiker. Verhit de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Haal de plakken croissantbrood door het eimengsel en bak het brood in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege.
Verdeel de wentelteefjes over de borden en bestrooi met de rest van kaneelsuiker. Verdeel de frambozen erover en bestrooi met de poedersuiker.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 porties)
2 middelgrote scharreleieren
150 ml volle melk
2 el kaneelsuiker
40 g ongezouten roomboter
4 sneetjes croissantbrood
225 g verse frambozen
2 el poedersuiker