Croissantbrood-wentelteefje met pistachespread

Boterzacht croissantbrood omgetoverd tot goudbruine wentelteefjes. En dan ook nog romige pistachespread! Deze zoete verwennerij lusten wij wel elke dag.

425 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder boter of olie op middelhoog vuur. Rooster de pistachenoten 5 min. Laat afkoelen op een bord en hak heel fijn.

  2. Klop ondertussen de eieren los met de melk en suiker. Verhit de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Haal de plakken croissantbrood door het eimengsel en bak het brood in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege.

  3. Besmeer het croissantbrood met de pistachecrème en bestrooi met de pistachekruim.

Croissantbrood-wentelteefje met pistachespread

Boterzacht croissantbrood omgetoverd tot goudbruine wentelteefjes. En dan ook nog romige pistachespread! Deze zoete verwennerij lusten wij wel elke dag.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig