Garnalenpakketje met kruidenroomkaas (advertorial)

Steek de BBQ maar aan: deze sappige garnalenpakketjes gevuld met kruidenroomkaas stelen sowieso de show. En dat in al 20 minuten.

535 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Laat de garnalen ontdooien. Halveer de snoepgroenten. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en snijd de helft in plakken. Pers de andere helft uit.

  2. Verdeel de tomaatjes, garnalen en de helft van de Boursin over 4 vellen aluminiumfolie. Besprenkel met ⅔ van de olijfolie en verdeel de plakken limoen erover. Breng op smaak met een de chilivlokken en eventueel zout en vouw de folie goed dicht. Rooster in 4-6 min. gaar op de barbecue.

  3. Snijd ondertussen de peterselie, munt en basilicum fijn. Meng met de rest van de olijfolie, een ½ el limoensap & -rasp (per 4 personen), peper en eventueel zout. Verdeel de kruidensalsa over de pakketjes en serveer met de rest van de Boursin en verse ciabatta.

  • vegatipLiever vega(n)? Vervang de garnalen door groene asperges of vega(n) kipstukjes en gebruik Boursin plantaardig.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Garnalenpakketje met kruidenroomkaas (advertorial)

Steek de BBQ maar aan: deze sappige garnalenpakketjes gevuld met kruidenroomkaas stelen sowieso de show. En dat in al 20 minuten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig