Steek de barbecue aan.
Snijd de gegrilde paprika in reepjes. Besmeer het flatbread met de salade, verdeel de paprika erover en verkruimel de feta erover.
Verdeel het brood over bakpapier en bak in 8-10 min. op de barbecue met gesloten deksel.
Snijd de romainesla in dunne reepjes en meng met de olijfolie en de azijn. Verdeel de sla over het flatbread en bestrooi met peper en eventueel zout. Snijd in stukken en serveer.
Flatbread met vlamsalade (advertorial)
Vlammetjes als salade? Waarom niet? Het leent zich perfect als spread op deze flatbread. Tien minuutjes in de oven en hup, je hebt een tophapje voor de borrel.
- algemeenJe kunt het belegde flatbread ook in ca. 10 min. in de oven bakken op 220 0C.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Flatbread met vlamsalade (advertorial)
Vlammetjes als salade? Waarom niet? Het leent zich perfect als spread op deze flatbread. Tien minuutjes in de oven en hup, je hebt een tophapje voor de borrel.

bijgerecht
4 personen
445 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Steek de barbecue aan.
Snijd de gegrilde paprika in reepjes. Besmeer het flatbread met de salade, verdeel de paprika erover en verkruimel de feta erover.
Verdeel het brood over bakpapier en bak in 8-10 min. op de barbecue met gesloten deksel.
Snijd de romainesla in dunne reepjes en meng met de olijfolie en de azijn. Verdeel de sla over het flatbread en bestrooi met peper en eventueel zout. Snijd in stukken en serveer.
algemeen:Je kunt het belegde flatbread ook in ca. 10 min. in de oven bakken op 220 0C.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
150 g gegrilde rode paprika's
200 g gevouwen flatbread naturel
175 g Johma vlamsalade
100 g Griekse feta
30 g romainesla
1½ el milde olijfolie
½ el natuurazijn
Dit heb je nodig
barbecue