Gele curry met garnalen en rijst

Gele curry en garnalen: een topduo. Deze zonnige curry dankt haar kleur aan de kurkuma in de boemboe.

635 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de garnalen ontdooien. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en halveer de tomaten. Dep de garnalen droog.

  2. Verhit de olie in een wokpan op hoog vuur en bak de ui 2 min. Doe de boemboe erbij en bak nog 2 min. Bak de tomaten en sperziebonen 3 min. mee. Voeg de kokosmelk en garnalen toe, draai het vuur middelhoog en laat 8-10 min. zonder deksel op de pan koken tot de garnalen gaar zijn en de curry iets is ingekookt. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de curry met de rijst.

Gele curry met garnalen en rijst

Gele curry en garnalen: een topduo. Deze zonnige curry dankt haar kleur aan de kurkuma in de boemboe.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig