Gele curry met zeevruchten
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en paprika 2 min. bakken. Zakje currypasta (eventueel beide zakjes voor extra pittige curry) en kokosmelk erdoor scheppen en aan de kook laten komen. Sperziebonen en zeevruchten erdoor scheppen en 8 min. laten sudderen. Curry met rijst serveren.
Gele curry met zeevruchten
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012639_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en paprika 2 min. bakken. Zakje currypasta (eventueel beide zakjes voor extra pittige curry) en kokosmelk erdoor scheppen en aan de kook laten komen. Sperziebonen en zeevruchten erdoor scheppen en 8 min. laten sudderen. Curry met rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g pandanrijst
2 gele paprika's
2 eetlepels zonnebloemolie
1 zakje yellow curry paste
1 pakje romige kokosmelk
1 pak gebroken sperziebonen
1 zak gemengde zeevruchten