Gele curry met kip en erwtjes

Met dit curry recept heb je binnen 20 minuten je maaltje op tafel.

605 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de kip in blokjes van 2 cm. Verhit olie in een wok en bak de kip in 3 min. rondom bruin. Roer de currypasta erdoor en bak 1 min. mee. Snijd de tomaat in partjes. Voeg de tomaat en bevroren tuinerwten toe en bak nog 3 min. Schenk de kokosroom erbij en laat 3 min. stoven. Breng op smaak met zout. Serveer de curry met de rijst.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Gele curry met kip en erwtjes

Met dit curry recept heb je binnen 20 minuten je maaltje op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig