Snijd de ananasstukjes in blokjes van 0.5 cm en snijd de koriander fijn, snipper de sjalot en meng alles met de sriracha.
Ananas-srirachasalsa
Deze ananas-srirachasalsa is het ideale bijgerecht voor bij de BBQ. Door de combinatie van zoet, fris en pittig geeft het jouw BBQ-gerechten extra smaak.
- combinatietipLekker met de loaded gepofte aardappel.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Ananas-srirachasalsa
Deze ananas-srirachasalsa is het ideale bijgerecht voor bij de BBQ. Door de combinatie van zoet, fris en pittig geeft het jouw BBQ-gerechten extra smaak.

bijgerecht
4 personen
40 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ananasstukjes in blokjes van 0.5 cm en snijd de koriander fijn, snipper de sjalot en meng alles met de sriracha.
combinatietip:Lekker met de loaded gepofte aardappel.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g verse ananasstukjes
10 g verse koriander
½ sjalot
1 el sriracha