Ananassalsa

Deze salsa is onder andere heerlijk bij varkensvlees: met ananas, jalapeños en koriander.

85 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 1 uur wachten

licht pittig

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rasp de groene schil van een schoongeboende limoen en pers de vrucht uit. Maal de ananasstukjes grof in een keukenmachine. Meng in een kom met het rasp, sap, de ananas, fijngesneden jalapeños (pepers), olijfolie en fijngesneden koriander. Breng op smaak met zout. Dek af. Laat 1 uur staan.

  • combinatietipLekker bij varkensvleesspiesen.
  • bereidingstipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • Citrus snijden

    Instructievideo - 01:15 min.

Ananassalsa

Deze salsa is onder andere heerlijk bij varkensvlees: met ananas, jalapeños en koriander.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig