Van struikjes paksoi blad afsnijden, stengels in plakjes snijden. Blaadjes op schaaltje leggen. Plakjes mengen met dressing van gembersiroop, citroensap, olie en saus. Op paksoiblaadjes leggen. Bestrooien met koriander of geroosterde sesamzaadjes.
Shanghai paksoisalade
10 min. bereiden
6 ingrediënten
Gerelateerde recepten
Shanghai paksoisalade

bijgerecht
4 personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Van struikjes paksoi blad afsnijden, stengels in plakjes snijden. Blaadjes op schaaltje leggen. Plakjes mengen met dressing van gembersiroop, citroensap, olie en saus. Op paksoiblaadjes leggen. Bestrooien met koriander of geroosterde sesamzaadjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 struikjes Shanghai paksoi
1 eetlepel gembersiroop
2 eetlepels citroensap
3 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper
1 eetlepel Japanse sojasaus
2 eetlepels fijngeknipte verse koriander