(Stoof)peertjes in blokjes snijden. Gemberbolletjes fijn snijden. In kom peer, gember en gembersiroop mengen. Van gemberkoek 8 dunne plakken snijden. In schaal 2 lagen maken van achtereenvolgens 4 plakken gemberkoek, helft van gemberpeertjes en helft van vanillekwark. Schaal ca. 15 minuten afgedekt in koelkast zetten. Vlak voor serveren vlokken strooien over trifle.
Gerelateerde recepten
Vanilletrifle met gemberkoek en peertjes

nagerecht
4 personen
670 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
(Stoof)peertjes in blokjes snijden. Gemberbolletjes fijn snijden. In kom peer, gember en gembersiroop mengen. Van gemberkoek 8 dunne plakken snijden. In schaal 2 lagen maken van achtereenvolgens 4 plakken gemberkoek, helft van gemberpeertjes en helft van vanillekwark. Schaal ca. 15 minuten afgedekt in koelkast zetten. Vlak voor serveren vlokken strooien over trifle.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bak stoofpeertjes
2 gemberbolletjes
2 eetlepels gembersiroop
½ pak gemberkoek
500 g volle vanille-kwark
4 eetlepels chocoladevlokken
Dit heb je nodig
glazen schaal, inhoud ca. 1 1/2 liter