Met ijstang in vier cappuccinokoppen of wijde glaasjes flinke bol slagroomijs scheppen. Hete espresso erover schenken. Gember en chocoladevlokken erover strooien. Direct serveren. Lekker met een glaasje koffielikeur.
- algemeenDit recept vraag om variatie. Bijvoorbeeld roomijs met chocoladesaus, mokka-ijs of walnotenijs in plaats van slagroomijs. Ook heerlijk met een extra scheutje koffie- of chocoladelikeur!
Gerelateerde recepten
Roomijs met espresso en gember

nagerecht
4 personen
225 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Met ijstang in vier cappuccinokoppen of wijde glaasjes flinke bol slagroomijs scheppen. Hete espresso erover schenken. Gember en chocoladevlokken erover strooien. Direct serveren. Lekker met een glaasje koffielikeur.
algemeen:Dit recept vraag om variatie. Bijvoorbeeld roomijs met chocoladesaus, mokka-ijs of walnotenijs in plaats van slagroomijs. Ook heerlijk met een extra scheutje koffie- of chocoladelikeur!
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 ml slagroomijs
200 ml hete, sterke espressokoffie
8 gemberbolletjes
4 eetlepels chocoladevlokken
Dit heb je nodig
ijsbolletjeslepel