Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en hak de walnoten grof. Verhit de olie in een koekenpan. Fruit de ui en knoflook 2 min. Schep de boerenkool erdoor en laat al omscheppend slinken, laat 10 min. sudderen.
Kook de gnocchi 5 min. in een pan water met wat zout tot ze boven komen drijven. Laat uitlekken in een vergiet. Schep de gnocchi door de boerenkool en verkruimel de kaas erboven. Verwarm het geheel nog 2 min. door. Strooi de walnoten erover.
Gnocchi met boerenkool
Dit vegetarische gerecht krijgt een bite door de blauwaderkaas en walnoten.
- variatietipVervang voor een meer Hollands getinte wokschotel de gnocchi door beetgaar gekookte krielaardappeltjes.
Gnocchi met boerenkool
Instructievideo - 02:41 min.
Gerelateerde recepten
Gnocchi met boerenkool
Dit vegetarische gerecht krijgt een bite door de blauwaderkaas en walnoten.

hoofdgerecht
4 personen
545 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en hak de walnoten grof. Verhit de olie in een koekenpan. Fruit de ui en knoflook 2 min. Schep de boerenkool erdoor en laat al omscheppend slinken, laat 10 min. sudderen.
Kook de gnocchi 5 min. in een pan water met wat zout tot ze boven komen drijven. Laat uitlekken in een vergiet. Schep de gnocchi door de boerenkool en verkruimel de kaas erboven. Verwarm het geheel nog 2 min. door. Strooi de walnoten erover.
variatietip:Vervang voor een meer Hollands getinte wokschotel de gnocchi door beetgaar gekookte krielaardappeltjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
50 g ongebrande walnoten
2 tenen knoflook
1 ui
300 g verse boerenkool
3 el traditionele olijfolie
500 g gnocchi di patate
150 g Danish Blue blauwaderkaas 50+