Gnocchi in tomatensaus
bewaar
bewaar

Gnocchi in tomatensaus

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Gnocchi bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Tomatenblokjes laten uitlekken en vocht opvangen. Ui en knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Tomatenblokjes toevoegen en zachtjes koken. Mozzarella in blokjes snijden. Basilicumblaadjes grof snijden. Mozzarella en basilicum door tomatensaus roeren en nog ca. 1 minuut goed verwarmen. Als saus te dik is wat tomatensap toevoegen tot gewenste dikte is bereikt. Op smaak brengen met zout en peper. Gnocchi over vier diepe borden verdelen en tomatensaus erover scheppen. Lekker met groene salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi in tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig