Gnocchi in rijke tomatensaus
bewaar
bewaar

Gnocchi in rijke tomatensaus

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Kaas in 8 lange plakken schaven en op met bakpapier beklede bakplaat leggen. In 3-5 min. goudbruin en knapperig bakken. Rest kaas schaven. Gnocchi koken volgens aanwijzingen op verpakking. 3 el olie in pan verhitten en hierin groenten 3 min. roerbakken. Tomatenblokjes met sap toevoegen, aan de kook laten komen en ca. 5 min. zachtjes laten koken. Grote blaadjes basilicum kleiner scheuren. Gnocchi mengen met saus en nog 3 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Helft basilicumblaadjes en rest olie erdoor roeren. Gnocchi over 4 diepe borden verdelen, kaaskoekjes erop leggen en bestrooien met rest basilicumblaadjes. Geschaafde kaas erbij geven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi in rijke tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig