Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Pepertjes verkruimelen. In steelpan olie verwarmen. Knoflook en peperstukjes fruiten tot knoflook net begint te kleuren. Garnalen erdoor scheppen en ca. 2 1/2 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout. Garnalen met olie over vier (voorverwarmde) schaaltjes verdelen en direct serveren. Lekker met geroosterd stokbrood.
- algemeenOok te serveren als tapa.
Gerelateerde recepten
Knoflookgarnalen met pepertjes

voorgerecht
4 personen
260 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Pepertjes verkruimelen. In steelpan olie verwarmen. Knoflook en peperstukjes fruiten tot knoflook net begint te kleuren. Garnalen erdoor scheppen en ca. 2 1/2 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout. Garnalen met olie over vier (voorverwarmde) schaaltjes verdelen en direct serveren. Lekker met geroosterd stokbrood.
algemeen:Ook te serveren als tapa.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 teentjes knoflook
2 gedroogde chilipepertjes
75 ml olijfolie extra vierge
3 bakjes cocktailgarnalen
0 zout