Toast met zelfgemaakte eiersalade

Maak van je ontbijt iets bijzonders met zelfgemaakte eiersalade. Lekkerder kun je je dag niet starten.

225 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng in een pan met water de eieren aan de kook en laat in 8 min. hard koken. Giet af en laat schrikken (onder koud stromend water afspoelen). Laat de eieren afkoelen. Pel de eieren en prak met een vork in een kom grof. Roer de mayonaise erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Knip de tuinkers boven een kom los. Halveer de ham in de lengte. Let op elke cracotte een plak ham en smeer er royaal eiersalade op. Leg de andere cracotte erop. Strooi de tuinkers erover.

  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Toast met zelfgemaakte eiersalade

Maak van je ontbijt iets bijzonders met zelfgemaakte eiersalade. Lekkerder kun je je dag niet starten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig