Gevulde Hongaarse paprikasoep
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Vlees in ca. 3 minuten bruin bakken. Paprikapoeder en paprika toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Soep en 1,5 liter water toevoegen. Soep aan de kook brengen en ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Intussen brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Soep serveren in vier grote kommen met schep zure room en warm brood.
Gevulde Hongaarse paprikasoep
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012201_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Vlees in ca. 3 minuten bruin bakken. Paprikapoeder en paprika toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Soep en 1,5 liter water toevoegen. Soep aan de kook brengen en ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Intussen brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Soep serveren in vier grote kommen met schep zure room en warm brood.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 rode paprika's
2 eetlepels boter of margarine
1 schaaltje nasi/bamivlees
2 eetlepels paprikapoeder pikant
1 pak Hongaarse paprika-crèmesoep
1 Fougasse de Boulogne
1 bekertje zure room