Snijd de oesterzwammen in brede repen en kook ze 2-3 minuten in een mengsel van balsamicoazijn en 300 ml water. Giet het vocht af en meng er de peterselie en knoflook door en laat enkele uren afgedekt marineren. Op smaak brengen met zout, peper en eventueel wat olijfolie.
Antipasti gemarineerde oesterzwammen
Gerelateerde recepten
Antipasti gemarineerde oesterzwammen

voorgerecht
1 personen
0 kcal
10 min. bereiden
3 uur wachten
Aan de slag
Snijd de oesterzwammen in brede repen en kook ze 2-3 minuten in een mengsel van balsamicoazijn en 300 ml water. Giet het vocht af en meng er de peterselie en knoflook door en laat enkele uren afgedekt marineren. Op smaak brengen met zout, peper en eventueel wat olijfolie.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
150 g oesterzwammen
100 ml witte balsamicoazijn
½ zakje verse peterselie
1 teentje knoflook
0 zout en peper
0 olijfolie