In broodrooster of onder grill shoarmabroodjes lichtbruin roosteren. Broodjes in kleine stukken scheuren, in schaal leggen en besprenkelen met citroensap. Komkommer, tomaat, ui, kaasblokjes en koriander in schaal scheppen. Olie erover schenken en salade voorzichtig omscheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade over vier borden verdelen.
Gerelateerde recepten
Zomersalade met brood en witte kaas

hoofdgerecht
4 personen
410 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In broodrooster of onder grill shoarmabroodjes lichtbruin roosteren. Broodjes in kleine stukken scheuren, in schaal leggen en besprenkelen met citroensap. Komkommer, tomaat, ui, kaasblokjes en koriander in schaal scheppen. Olie erover schenken en salade voorzichtig omscheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade over vier borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
6 shoarmabroodjes
½ citroen
1 komkommer
6 (tros)tomaten
1 rode ui
1 beker witte kaasblokjes
1 zakje verse koriander
4 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper