Zomersalade met kaas en frambozen

Deze supersnelle salade is dé topper op het picknickkleed, let op onze woorden!

170 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pel en halveer de ui, snijd in helften in flinterdunne ringen. Verdeel de rucola en de rode ui over een grote plaatje schaal en sprenkel de dressing erover.

  2. Verkruimel de kaas boven de salade en verdeel de frambozen erover. Serveer de salade meteen, zo blijft de rucola knapperig.

  • variatietipExtra lekker met croutons van de barbecue: bestrijk enkele plakjes ciabatta aan beide kanten met olijfolie en rooster het brood op de barbecue krokant. Breek het gegrilde brood in stukken en strooi ze over de salade.

Zomersalade met kaas en frambozen

Deze supersnelle salade is dé topper op het picknickkleed, let op onze woorden!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig