Pel en halveer de ui, snijd in helften in flinterdunne ringen. Verdeel de rucola en de rode ui over een grote plaatje schaal en sprenkel de dressing erover.
Verkruimel de kaas boven de salade en verdeel de frambozen erover. Serveer de salade meteen, zo blijft de rucola knapperig.
Zomersalade met kaas en frambozen
Deze supersnelle salade is dé topper op het picknickkleed, let op onze woorden!
- variatietipExtra lekker met croutons van de barbecue: bestrijk enkele plakjes ciabatta aan beide kanten met olijfolie en rooster het brood op de barbecue krokant. Breek het gegrilde brood in stukken en strooi ze over de salade.
Gerelateerde recepten
Zomersalade met kaas en frambozen
Deze supersnelle salade is dé topper op het picknickkleed, let op onze woorden!

bijgerecht
4 personen
170 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pel en halveer de ui, snijd in helften in flinterdunne ringen. Verdeel de rucola en de rode ui over een grote plaatje schaal en sprenkel de dressing erover.
Verkruimel de kaas boven de salade en verdeel de frambozen erover. Serveer de salade meteen, zo blijft de rucola knapperig.
variatietip:Extra lekker met croutons van de barbecue: bestrijk enkele plakjes ciabatta aan beide kanten met olijfolie en rooster het brood op de barbecue krokant. Breek het gegrilde brood in stukken en strooi ze over de salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kleine rode ui
75 g rucola
100 ml honing-mosterddressing
125 g witte kaasblokjes
150 g verse frambozen