Gevulde vissoep
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Stokbrood in 6-8 min. afbakken. In pan 1 1/2 liter water met verkruimelde bouillontabletten en tijm aan de kook brengen. Krieltjes door bouillon roeren en soep 5 min. zachtjes laten koken. Soepgroenten, snijbonen en reepjes kabeljauw toevoegen en soep nog 4 min. zachtjes laten koken. Slagroom erdoor roeren en 1 min. meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Soep serveren met stokbrood.
Gevulde vissoep
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002429_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Stokbrood in 6-8 min. afbakken. In pan 1 1/2 liter water met verkruimelde bouillontabletten en tijm aan de kook brengen. Krieltjes door bouillon roeren en soep 5 min. zachtjes laten koken. Soepgroenten, snijbonen en reepjes kabeljauw toevoegen en soep nog 4 min. zachtjes laten koken. Slagroom erdoor roeren en 1 min. meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Soep serveren met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 voorgebakken boulogne stokbrood
3 visbouillontabletten
½ theelepel gedroogde tijm
1 zak minikrieltjes
1 zakje fijne soepgroenten
1 bakje voorgesneden snijbonen
400 g kabeljauwfilet
125 ml slagroom