Stevige omelet met minikrieltjes
Aan de slag
In grote koekenpan boter verhitten en krieltjes ca. 2 minuten bakken. Groentemix door krieltjes scheppen en ca. 3 minuten meebakken. Ham door groente scheppen. Eieren loskloppen met zout en peper. Eieren over groente schenken en omelet afgedekt in ca. 20 minuten gaar laten worden. Laatste 5 minuten deksel van pan halen en kaas over omelet strooien. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Dressing door komkommerplakjes scheppen. Omelet serveren met komkommersalade.
Stevige omelet met minikrieltjes
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012335_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
In grote koekenpan boter verhitten en krieltjes ca. 2 minuten bakken. Groentemix door krieltjes scheppen en ca. 3 minuten meebakken. Ham door groente scheppen. Eieren loskloppen met zout en peper. Eieren over groente schenken en omelet afgedekt in ca. 20 minuten gaar laten worden. Laatste 5 minuten deksel van pan halen en kaas over omelet strooien. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Dressing door komkommerplakjes scheppen. Omelet serveren met komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)3 eetlepels boter of margarine
1 pak Provençaalse minikrieltjes
1 zak Hollandse roerbakgroenten
½ duobakje hamblokjes
5 eieren (M)
80 g gemalen oude kaas
1 komkommer
4 eetlepels thousand Island-dressing