Trifle met gedroogd fruit
Aan de slag
Tutti-frutti afspoelen en met 100 ml water ca. 2 minuten afgedekt in magnetron op (700 watt) verhitten. Tutti-frutti laten uitlekken en afkoelen. Slagroom kloppen met vanillesuiker. Cake in blokjes snijden en op bodem van schaal leggen. Tutti-frutti erover verdelen. Blanke vla erop schenken. Garneren met slagroom.
Trifle met gedroogd fruit
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012378_612x450_JPG.jpg)
nagerecht
null personen
435 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tutti-frutti afspoelen en met 100 ml water ca. 2 minuten afgedekt in magnetron op (700 watt) verhitten. Tutti-frutti laten uitlekken en afkoelen. Slagroom kloppen met vanillesuiker. Cake in blokjes snijden en op bodem van schaal leggen. Tutti-frutti erover verdelen. Blanke vla erop schenken. Garneren met slagroom.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)250 g tutti frutti
½ bekertje slagroom
1 zakje vanillesuiker
100 g roombotercake
500 ml blanke vla
Dit heb je nodig
schaal à inhoud ca. 1 liter