Mangoroom met limoen
Aan de slag
Limoen schoonboenen en met citrustrekker schil in dunne reepjes eraf trekken. Limoen uitpersen. Limoenschilletjes omscheppen met 1 el limoensap en suiker. Houd er een paar achter voor de garnering. Mango schillen, pit verwijderen en vruchtvlees met scherp mes langs pit eraf snijden. In keukenmachine mango met 1 el limoensap pureren. Slagroom stijf kloppen. Blanke vla door mangopuree roeren. Slagroom erdoor spatelen. Mangoroom over vier hoge coupes verdelen. Garneren met limoenschilletjes.
Mangoroom met limoen
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014746_612x450_JPG.jpg)
nagerecht
null personen
190 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Limoen schoonboenen en met citrustrekker schil in dunne reepjes eraf trekken. Limoen uitpersen. Limoenschilletjes omscheppen met 1 el limoensap en suiker. Houd er een paar achter voor de garnering. Mango schillen, pit verwijderen en vruchtvlees met scherp mes langs pit eraf snijden. In keukenmachine mango met 1 el limoensap pureren. Slagroom stijf kloppen. Blanke vla door mangopuree roeren. Slagroom erdoor spatelen. Mangoroom over vier hoge coupes verdelen. Garneren met limoenschilletjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 limoen
1 eetlepel suiker
1 rijpe mango
100 ml slagroom
200 ml blanke vla
Dit heb je nodig
keukenmachine
zesteur