Bagels met zalm
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. Bagels overlangs halveren en met snijvlak naar boven op bakplaat leggen. Bagels onder grill schuiven en in 1-2 min. goudbruin roosteren. Bagelhelften royaal bestrijken met roomkaas en op elk een toef rucola leggen. Plakken zalm in lange repen van 2-3 cm snijden. Repen zalm losjes op bagels leggen. Peper erboven malen.
Bagels met zalm
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002647_612x450_JPG.jpg)
null personen
290 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. Bagels overlangs halveren en met snijvlak naar boven op bakplaat leggen. Bagels onder grill schuiven en in 1-2 min. goudbruin roosteren. Bagelhelften royaal bestrijken met roomkaas en op elk een toef rucola leggen. Plakken zalm in lange repen van 2-3 cm snijden. Repen zalm losjes op bagels leggen. Peper erboven malen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)4 bagels
125 g verse roomkaas met mierikswortel
½ zak rucola
100 g gerookte zalm
0 versgemalen zwarte peper