In pan 425 ml water aan de kook brengen. Van vuur af couscous erdoor roeren en met deksel op pan 5 min. laten wellen. In wok ui en paprika in olie 3 min. roerbakken. Shoarmavlees toevoegen en op hoog vuur in 4 min. al omscheppend bruinbakken. Spitskool toevoegen en nog 4 min. roerbakken. Couscous losroeren en op twee borden scheppen. Shoarmavlees met spitskool erover verdelen.
Gerelateerde recepten
Shoarma met spitskool en couscous

hoofdgerecht
4 personen
470 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan 425 ml water aan de kook brengen. Van vuur af couscous erdoor roeren en met deksel op pan 5 min. laten wellen. In wok ui en paprika in olie 3 min. roerbakken. Shoarmavlees toevoegen en op hoog vuur in 4 min. al omscheppend bruinbakken. Spitskool toevoegen en nog 4 min. roerbakken. Couscous losroeren en op twee borden scheppen. Shoarmavlees met spitskool erover verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak (Marokkaanse) couscous
1 ui
1 rode paprika
1 eetlepel olijfolie
400 g (lams)shoarmavlees
2 zakken gesneden spitskool
Dit heb je nodig
wok