Broodje shoarma met spitskool

Dit Arabische broodje warm vlees is volledig ingeburgerd.

560 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C of gasovenstand 5. Snipper de ui. Was de paprika, halveer en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika in stukjes. Maak de spitskool schoon en snijd in reepjes. Verhit in een wok de olie en roerbak de ui en de paprika ca. 2 min. Voeg het shoarmavlees toe en roerbak ca. 4 min. mee.

  2. Bak ondertussen de shoarmabroodjes af volgens de gebruiksaanwijzing. Voeg de kool aan het vlees toe en roerbak nog ca. 4 min. mee. Breng op smaak met ketjap. Serveer de shoarma met de shoarmabroodjes.

  • combinatietipLekker met patat frites.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

  • Kool snijden

    Instructievideo - 01:26 min.

Broodje shoarma met spitskool

Dit Arabische broodje warm vlees is volledig ingeburgerd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig