Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de plakjes deeg ontdooien.
Snipper de ui. Doe de olie in een braadpan en smoor de ui zachtjes 2 min. Voeg de tomatenblokjes, de groentemix en kruiden toe, laat de saus 10 min. op laag vuur indikken. Breng op smaak met peper en zout.
Vet de vorm in. Druk de deegplakjes in de vorm. Verdeel de saus en daarna de olijven erover. Verkruimel de geitenkaas. Strooi de geitenkaas over de taart. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar en bruin.
Groentetaart met geitenkaas
Dagje zonder vlees? Ja! Dagje slank? Zeker. Lekker? Absoluut!
- bereidingstipJe kunt de taart 1 dag van tevoren bereiden. Bak de taart helemaal af en warm hem op de dag zelf ca. 15 min. in de voorverwarmde oven op 160 °C.
- combinatietipMakkelijk: serveer de taart met een kant-en-klare salade.
Bakken met bladerdeeg
Instructievideo - 02:21 min.
Gerelateerde recepten
Groentetaart met geitenkaas
Dagje zonder vlees? Ja! Dagje slank? Zeker. Lekker? Absoluut!

hoofdgerecht
4 personen
500 kcal
20 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de plakjes deeg ontdooien.
Snipper de ui. Doe de olie in een braadpan en smoor de ui zachtjes 2 min. Voeg de tomatenblokjes, de groentemix en kruiden toe, laat de saus 10 min. op laag vuur indikken. Breng op smaak met peper en zout.
Vet de vorm in. Druk de deegplakjes in de vorm. Verdeel de saus en daarna de olijven erover. Verkruimel de geitenkaas. Strooi de geitenkaas over de taart. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar en bruin.
bereidingstip:Je kunt de taart 1 dag van tevoren bereiden. Bak de taart helemaal af en warm hem op de dag zelf ca. 15 min. in de voorverwarmde oven op 160 °C.
combinatietip:Makkelijk: serveer de taart met een kant-en-klare salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
10 plakjes deeg voor hartige taart
1 ui
1 el traditionele olijfolie
400 g tomatenblokjes
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
900 g diepvries groentemix
20 g zwarte olijven zonder pit
250 g zachte geitenkaas
Dit heb je nodig
quichevorm (Ø 25 cm)