In kom eieren loskloppen met slagroom en zout en peper naar smaak. In koekenpan met dikke bodem boter smelten. Eimengsel in pan schenken en op laag vuur al roerend met houten spatel verwarmen, tot ei begint te stollen. Bosuitjes en garnalen erdoor scheppen en geheel nog 1-2 min. bakken tot roerei redelijk stevig is, maar nog wel glanst. Intussen in broodrooster broodjes roosteren. Tuinkers losknippen. Broodjes halveren en iets openduwen. Driekwart van tuinkers over halve broodjes verdelen en roerei erin scheppen. Garneren met toefje tuinkers.
- algemeenAls u liever geen vlees of vis eet, vervang de garnalen dan door reepjes vegetarische ham.
Gerelateerde recepten
Pitabroodjes met roerei en garnalen

4 personen
325 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In kom eieren loskloppen met slagroom en zout en peper naar smaak. In koekenpan met dikke bodem boter smelten. Eimengsel in pan schenken en op laag vuur al roerend met houten spatel verwarmen, tot ei begint te stollen. Bosuitjes en garnalen erdoor scheppen en geheel nog 1-2 min. bakken tot roerei redelijk stevig is, maar nog wel glanst. Intussen in broodrooster broodjes roosteren. Tuinkers losknippen. Broodjes halveren en iets openduwen. Driekwart van tuinkers over halve broodjes verdelen en roerei erin scheppen. Garneren met toefje tuinkers.
algemeen:Als u liever geen vlees of vis eet, vervang de garnalen dan door reepjes vegetarische ham.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
6 eieren
6 eetlepels slagroom
1 eetlepel boter
2 bosuitjes
100 g Hollandse garnalen
4 shoarmabroodjes
1 bakje tuinkers