In hapjespan kipblokjes in olie in 7 min. rondom bruinbakken. Knoflook en rode peper 1 min. meebakken. Paprikareepjes en pastasaus toevoegen en saus 7 min. zachtjes laten sudderen. Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Pasta afgieten en met saus over vier borden verdelen.
Gerelateerde recepten
Pasta met geroosterde-paprikasaus

hoofdgerecht
4 personen
535 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In hapjespan kipblokjes in olie in 7 min. rondom bruinbakken. Knoflook en rode peper 1 min. meebakken. Paprikareepjes en pastasaus toevoegen en saus 7 min. zachtjes laten sudderen. Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Pasta afgieten en met saus over vier borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 schaaltje kipfilet in blokjes
3 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
1 rode peper
1 pot geroosterde paprika's
1 pakje sugo met kruiden
2 bakken tortellini verdi