Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Sperziebonen schoonmaken, halveren en in ruim water met zout in 8-10 min. beetgaar koken. In schaal chilisaus, citroensap, 3 el olie en zout naar smaak tot dressing roeren. Sperziebonen afgieten en met sjalot en mango door dressing scheppen. Visburgers in rest van olie op matig vuur in 8-10 min. goudbruin en gaar bakken. Rijst en sperziebonensalade over vier borden verdelen. Vis ernaast leggen.
- algemeenprijs per persoon 2.10 (eind maart/april 2004)
Gerelateerde recepten
Visburgers met sperziebonen-mangosalade

hoofdgerecht
4 personen
865 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Sperziebonen schoonmaken, halveren en in ruim water met zout in 8-10 min. beetgaar koken. In schaal chilisaus, citroensap, 3 el olie en zout naar smaak tot dressing roeren. Sperziebonen afgieten en met sjalot en mango door dressing scheppen. Visburgers in rest van olie op matig vuur in 8-10 min. goudbruin en gaar bakken. Rijst en sperziebonensalade over vier borden verdelen. Vis ernaast leggen.
algemeen:prijs per persoon 2.10 (eind maart/april 2004)
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
500 g sperziebonen
3 eetlepels zoete chilisaus
2 eetlepels citroensap
6 eetlepels olie
2 sjalotten
1 mango
4 visburgers of -schnitzels