Zoetzure sperziebonen met atjar
Aan de slag
Kook de sperziebonen in 10 minuten beetgaar. Giet de bonen af en schep er de 4 el atjar tjampoer en 2 el chilisaus door. Warm de groenten op zacht vuur nog even door. Serveer de bonen in een schaal en strooi er 1 bosui in dunne ringetjes over.
algemeenAtjar tjampoer smaakt heerlijk als bijgerecht bij Indische gerechten. De
zoete chilisaus kunt u gebruiken als dipsaus bij tacochips.
Zoetzure sperziebonen met atjar
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005802_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
70 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de sperziebonen in 10 minuten beetgaar. Giet de bonen af en schep er de 4 el atjar tjampoer en 2 el chilisaus door. Warm de groenten op zacht vuur nog even door. Serveer de bonen in een schaal en strooi er 1 bosui in dunne ringetjes over.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)600 g sperziebonen
4 el atjar tjampoer
2 el zoete chilisaus
1 bosuitje