Gevulde omelet met salami

730 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. In kom eieren loskloppen met zout en peper. Kaas erdoor mengen. In ruime koekenpan met antiaanbaklaag telkens 1/2 el olie verhitten. Kwart van eimengsel in pan schenken en laten uitvloeien. Zo 4 dunne omeletten bakken. Op bord onder aluminiumfolie warm houden. Artisjokken in 4 of 6 stukjes snijden. Intussen in andere koekenpan ui in 2 el olie zachtjes fruiten. Courgette toevoegen en 3 min. meebakken. Artisjok en salami toevoegen en 2 min. meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Op elk bord omelet leggen. Telkens kwart van salamimengsel op onderste helft scheppen en omelet over vulling vouwen. Stokbrood in vieren snijden en erbij serveren.

  • algemeenprijs per persoon 2.40 (eind april/mei 2004)

Gevulde omelet met salami

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig