Gegrilde ananasspiesen
Aan de slag
Ananas schillen en in 8 plakken snijden. Uit elke schijf hart eraf snijden. Schijven in 4 stukken snijden. Perziken wassen, halveren, pit verwijderen en helften in 4 stukken snijden. In droge koekenpan kokos in 3 min bruin roosteren, laten afkoelen. Grill voorverwarmen. Ananas en perzikstukken aan satéprikkers rijgen. Spiesen op ovenrooster leggen en bestrooien met basterdsuiker. Spiesen in 5 min. goudbruin grillen of roosteren. Spiesen over vier borden verdelen en eventueel besprenkelen met pina colada. Bestrooien met geroosterde kokos. Serveren met roomijs.
Gegrilde ananasspiesen
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012536_612x450_JPG.jpg)
nagerecht
null personen
275 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Ananas schillen en in 8 plakken snijden. Uit elke schijf hart eraf snijden. Schijven in 4 stukken snijden. Perziken wassen, halveren, pit verwijderen en helften in 4 stukken snijden. In droge koekenpan kokos in 3 min bruin roosteren, laten afkoelen. Grill voorverwarmen. Ananas en perzikstukken aan satéprikkers rijgen. Spiesen op ovenrooster leggen en bestrooien met basterdsuiker. Spiesen in 5 min. goudbruin grillen of roosteren. Spiesen over vier borden verdelen en eventueel besprenkelen met pina colada. Bestrooien met geroosterde kokos. Serveren met roomijs.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 ananas
2 perziken
4 eetlepels gemalen kokos
3 eetlepels donkere basterdsuiker
3 eetlepels pina colada
4 bollen roomijs
Dit heb je nodig
satéstokjes