Rode curry-tomatensoep met garnalen
bewaar
bewaar

Rode curry-tomatensoep met garnalen

Snelle, slanke soep met garnalen. De smaak komt - simpel! - van de currypasta.

15 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Breng in een grote soeppan de tomaten, kokosmelk, het water, de currypasta, vissaus en bouillontabletten aan de kook. Roer regelmatig en laat 3 min. zachtjes koken.

Snijd de bosuitjes in ringetjes. Roer de garnalen door de soep en verwarm nog 1 min. Garneer de soep met de bosui. Serveer met het stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rode curry-tomatensoep met garnalen

Snelle, slanke soep met garnalen. De smaak komt - simpel! - van de currypasta.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig