In braadpan olie verhitten en ui met knoflook 3 min. fruiten. Aubergine en paprika toevoegen en nog 5 min. roerbakken. Tomatenblokjes in pan schenken en groenten met deksel schuin op pan nog 15 min. zachtjes laten stoven. Op smaak brengen met azijn, kappertjes, zout, peper en eventueel suiker. Maccheroni volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Maccheroni over twee platte borden verdelen en groenten erop scheppen. Geitenkaas fijn raspen boven pasta.
- algemeenU kunt de groenten ook met de staafmixer pureren tot een smeuïge saus.
Gerelateerde recepten
Maccheroni met gestoofde groenten

hoofdgerecht
2 personen
770 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan olie verhitten en ui met knoflook 3 min. fruiten. Aubergine en paprika toevoegen en nog 5 min. roerbakken. Tomatenblokjes in pan schenken en groenten met deksel schuin op pan nog 15 min. zachtjes laten stoven. Op smaak brengen met azijn, kappertjes, zout, peper en eventueel suiker. Maccheroni volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Maccheroni over twee platte borden verdelen en groenten erop scheppen. Geitenkaas fijn raspen boven pasta.
algemeen:U kunt de groenten ook met de staafmixer pureren tot een smeuïge saus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
3 eetlepels olijfolie
1 rode ui
1 teentje knoflook
1 aubergine
1 rode paprika
1 blik tomatenblokjes
2 theelepels rode-wijnazijn
1 eetlepel kappertjes
1 zak maccheroni
100 g Hollandse harde geitenkaas