In wok olie verhitten en shoarmavlees hierin 5 min. roerbakken. Ui door vleesreepjes scheppen en 5 min. meebakken. Tomaat en kikkererwten toevoegen en geheel nog 3-4 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Shoarmabroodjes in broodrooster (of onder ovengrill) lichtbruin roosteren en elk in vier puntjes snijden. Yoghurt op smaak brengen met zout en peper. Kikkererwtenschotel over vier diepe borden verdelen. Yoghurt erop scheppen en garneren met rauwe paprikareepjes. Broodpuntjes ernaast serveren.
Gerelateerde recepten
Kikkererwtenschotel met shoarmareepjes

hoofdgerecht
4 personen
565 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In wok olie verhitten en shoarmavlees hierin 5 min. roerbakken. Ui door vleesreepjes scheppen en 5 min. meebakken. Tomaat en kikkererwten toevoegen en geheel nog 3-4 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Shoarmabroodjes in broodrooster (of onder ovengrill) lichtbruin roosteren en elk in vier puntjes snijden. Yoghurt op smaak brengen met zout en peper. Kikkererwtenschotel over vier diepe borden verdelen. Yoghurt erop scheppen en garneren met rauwe paprikareepjes. Broodpuntjes ernaast serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 e olie
1 schaal shoarmavlees
2 grote uien
1 blik tomatenblokjes
1 blik kikkererwten
1 pak shoarmabroodjes
100 ml volle yoghurt
1 groene paprika
Dit heb je nodig
wok