Maïssoep met warme sandwich

615 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. In grote pan 2 el olie verhitten en ui 5 min. zachtjes bakken. Paprika en maïskorrels door ui scheppen en 5 min. meebakken. Bouillon erbij schenken en aan de kook brengen. Soep afgedekt 10 min. zachtjes laten koken. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en gyrosreepjes in 8 min. bruin en gaar bakken. Shoarmabroodjes opensnijden en in oven of broodrooster lichtbruin roosteren. Melk door soep roeren, nog even verwarmen en soep pittig op smaak brengen met zout en peper. Shoarmabroodjes op vier grote borden leggen en vullen met gyrosreepjes. Soep in vier kommen scheppen en naast broodjes op bord zetten.

  • algemeenprijs per persoon 1.40 (in maart 2005)

Maïssoep met warme sandwich

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig